B&B Villa Manise, Backpacken, Overwinteren

excursie's op Lombok Indonesia

Wij kunnen voor U diverse excursie's regelen, zodat U nog meer van het eiland Lombok in Indonesia, Indonesie kunt genieten.

Er is vanaf het B&B een mooie wandeling te maken naar het natuurreservaat Krandangan, alwaar het mooie pad je brengt naar enkele watervallen. Het pad is dalend en stijgend en goede wandelschoenen en het meebrengen van water is zeer aan te raden. Ook is er de mogelijkheid om samen met een gids op uitkijk te gaan en de apen die leven in dit park te gaan bekijken. De wandeling van de eerste waterval duurt ongeveer een uur, verder door naar de 2e waterval duurt nog een half uur, de weg terug is dezelfde weg als de heenweg, dus kunt U deze wandeling zelf zonder gids maken.
  
 
Er is een mooie rit naar het midden van het eiland, alwaar een vulkaan ligt, de Rinjani in deze omgeving is er de mogelijkheid om samen met een gids door de prachtige rijstvelden en de kleine dessa's te lopen.
P1130199
 
Verder is er de excursie naar de Pura Narmanda in Narmanda, de gebouwen en de Vijver zijn in 1805 aangelegd als een replica van de Gunung Rinjani en de kratermeer Segara Anak. Er is ook een mooie rondrit over een gedeelte van het eiland en kunt U de handgeweven kleden en aardewerken gaan bekijken en als souvenir mee naar huis nemen.
P1090063
 
In het zuidelijke deel van Lombok, ligt het dorpje Kuta langs deze prachtige baai omzoomd door kristallen witte stranden en ten oosten van Kuta vindt U een verbazingwekkend landschap.
Natuurlijk kunt U ook de Gili eilanden gaan bezoeken en kunt U hier ook snorkelen of vissen op de zee.
In onze B&B hebben we nog meerdere excursie's voor U liggen en we kunnen U helpen om deze excursie's voor U te regelen. Eventueel tegen een vergoeding kan uw gastvrouw met U meegaan.